Patru ambasadori ai Republicii Moldova – rechemați din funcții
Full Article 50 second read

Patru ambasadori ai Republicii Moldova – rechemați din funcții

Patru ambasadori ai Republicii Moldova au fost rechemați din funcții. Decizii în acest sens au fost aprobate pe 22 iunie, în cadrul ședinței de Guvern.

Astfel, membrii Cabinetului de miniștri au acceptat rechemarea lui Victor Ţvircun din funcţia de ambasador extraordinar şi plenipotenţiar al Republicii Moldova în Statul Qatar, din data de 23 septembrie 2022.

La fel a fost rechemat Victor Haruţa din funcția de ambasador al ţării noastre în Emiratele Arabe Unite, din data de 23 septembrie 2022.

Și Tatiana Pîrvu a fost rechemată din funcţia de ambasador al R. Moldova în Regatul Ţărilor de Jos, din 28 septembrie 2022. Miniștrii au avizat pozitiv și rechemarea Angelei Ponomariov din postul de ambasador în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, din 28 septembrie 2022.

Proiectele de rechemare urmează să fie prezentate spre aprobare preşedintelui Republicii Moldova Maia Sandu.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: