Patru persoane au fost reținute în dosarul omorului dublu din raionul Fălești, inclusiv un sportiv de performanță
Full Article 2 minutes read

Patru persoane au fost reținute în dosarul omorului dublu din raionul Fălești, inclusiv un sportiv de performanță

Patru persoane au fost reținute în dosarul omorului comis în satul Hiliuți, raionul Fălești. Unul dintre suspecți este sportiv de performanță. Motivul crimei ar fi faptul că cei doi tineri trișau la jocurile de noroc. Informația a fost confirmată de către Iurie Podarilov, șeful Inspectoratului General de Poliție. Potrivit acestuia, tinerii au fost bătuți în cap cu o rangă de metal.

Atât victimele, cât și suspecții sunt persoane cu antecedente penale. Motivul crimei ar fi trișarea la jocurile de noroc.

„Omorul a fost săvârșit cu deosebită cruzime, de către persoane cu numeroase antecedente penale. Și victimele au fost în vizorul poliției, unul dintre ei a fost recent eliberat din detenție”, a menționat Iurie Podarilov.

Igor Zglavuță, șef-adjunct al INI, a precizat că cei doi tineri au fost loviți în special în regiunea capului cu o rangă de metal. Aceștia erau originari din Bălți.

Persoanele decedate au avut un conflict cu persoanele respective cu antecedente penale. Victimele erau anterior judecate, iar modul lor de viață se baza pe jocurile de cărți. Unul dintre ei ar fi cîștigat fraudulos suma de 3 mii de euro. Jocurile se desfășurau acasă la unul dintre participanți.

„Aceștia trișau, iar în lumea criminală așa ceva nu se practică. Au avut un conflict cu cineva din cauza trișării. Am analizat mai multe versiuni. Din 12 persoane analizate, am depistat 4 persoane – doi din Sîngerei, doi localnici. Unul dintre ei este sportiv de performanță, practica lupte libere. Și una dintre victime era boxer. Acele patru persoane au fost reținute cu ajutorul colegilor de la „Fulger”, pentru că aveam informație operativă că doi dintre ei erau înarmați. Doi dintre ei au fost reținuți la domiciliu, iar alți doi reținuți în stradă, cu ajutorul colegilor de la Serviciul de Informații și Securitate (SIS)”, a menționat Victor Zglavuță.

Victor Tudorovici, șef-adjunct al „Fulger” a menționat că 12 angajați ai instituției s-au deplasat la Fălești.

Amintim că cei doi tineri au fost găsiți fără viață într-o fâșie forestieră din satul Hiliuți, raionul Fălești. Unul dintre ei avea 25 de ani, iar celălalt – 20.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: