Patru zile pe drum. Un autobuz cu pasageri din Transnistria, care se îndrepta spre Rusia, reținut la vama cu Letonia
Full Article 1 minutes read

Patru zile pe drum. Un autobuz cu pasageri din Transnistria, care se îndrepta spre Rusia, reținut la vama cu Letonia

Un autobuz cu pasageri din Transnistria, care se îndrepta spre Federația Rusă, ar fi fost reținut la vama cu Letonia. S-ar fi întâmplat din cauza muncii lente a grănicerilor letoni, scrie ТСВ Приднестровье.

Potrivit sursei citate, un microbuz cu pasageri de la Tiraspol ar fi ajuns în patru zile la Sankt Petersburg din cauza traficului sporit la vama letonă. 

Autoturismul s-ar fi pornit sâmbătă, 24 decembrie, și ar fi ajuns marți seara, 27 decembrie.

Aglomerația la granița cu Letonia s-ar fi format din cauza sărbătorilor de iarnă. La întoarcere, microbuzul ar fi ajuns fără întârzâiere.

Totodată, presa locală scrie că și transportatorii moldoveni s-ar fi plâns că au stat în vama letonă circa 34 de ore în weekend.

NM a solicitat un comentariu de la purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEEI), Daniel Vodă, însă până la momentul publicării articolului nu am primit un răspuns.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: