Pentru €30 000 i-a promis unui condamnat că-l scoate din închisoare. Un avocat de la Edineț, reținut de CNA
Full Article 50 second read

Pentru €30 000 i-a promis unui condamnat că-l scoate din închisoare. Un avocat de la Edineț, reținut de CNA

Un avocat din nordul țării, învinuit de trafic de influență, a fost reținut astăzi, 8 noiembrie. Acesta ar fi cerut de la un condamnat circa 30 000 euro pentru a-l ajuta să scape de pedeapsă. Informațiile au fost confirmate de către Centrul Național Anticorupție (CNA). 

Mai exact, pentru 30 000 de euro, avocatul ar fi trebuit să intervină la magistrații Curții de Apel Bălți cu solicitarea de a casa integral sentința emisă de Judecătoria Drochia, care l-a condamnat la 9 ani și 10 luni de închisoare pentru escrocherie pe clientul său.

Astfel, sub controlul ofițerilor CNA și a procurorilor anticorupție, avocatului i-a fost transmisă o tranșă de 5000 de euro.

Totodată, au fost efectuate și perchezițiii la domiciliul și în automobilele bănuitului. În prezent au loc acțiuni de urmărire penală la biroul acestuia din oroașul Edineț.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: