Pentru prima oară în trei luni, în Spania nu a fost înregistrat niciun deces din cauza noului coronavirus
Full Article 1 minutes read

Pentru prima oară în trei luni, în Spania nu a fost înregistrat niciun deces din cauza noului coronavirus

Niciun deces cauzat de coronavirus nu a fost înregistrat în Spania în ultimele 24 de ore, ceea ce reprezintă o premieră în ultimele trei luni, au anunțat autoritățile de la Madrid, potrivit ABC News. Mai mult, în acest răstimp, au fost testate pozitiv cu COVID-19 doar 71 de persoane.

‘„Datele de ieri nu indică niciun deces cauzat de coronavirus. Aceasta este o informație foarte, foarte încurajatoare”, a declarat directorul Centrului spaniol de alerte sanitare, Fernando Simon, într-o conferință de presă.

De la 3 martie, data primului deces din Spania cauzat de COVID-19, țara a înregistrat zilnic morți legate de noul coronavirus.

Precizăm că, potrivit portalului worldometers.info, Spania este una dintre țările cele mai afectate de pandemia de COVID-19, cu un număr de peste 286 de mii de infectări și peste 27 000 de decese.

Totuși, autoritățile au lansat un apel la prudență, avertizând că evenimentele cu număr mare de participanți nu sunt autorizate.

Mai mult, premierul spaniol, Pedro Sanchez a declarat că va solicita parlamentului să extindă perioada de urgență cu încă două săptămâni.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: