Percheziții în biroul unui administrator din Chișinău, acuzat de abuz de putere. Precizările CNA
Full Article 50 second read

Percheziții în biroul unui administrator din Chișinău, acuzat de abuz de putere. Precizările CNA

Ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) au descins, pe 19 martie, cu percheziții în biroul unui administrator autorizat din municipiul Chișinău. Acțiunile de urmărire penală au loc sub conducerea Procuraturii Anticorupție și sunt efectuate într-un dosar, pornit pe faptul abuzului de putere în cadrul unui proces de insolvabilitate. Informațiile au fost confirmate de CNA într-un comunicat. 

Potrivit CNA, administratorul desemnat de instanța de judecată, în complicitate cu unii membri ai comitetului creditorilor și factori de decizie din mediul privat, ar fi înstrăinat mai multe spații locative de pe strada Pietrarilor din Chișinău prin organizarea procedurii de licitație, în valoare de peste 7,6 milioane de lei, desfășurată contrar Legii insolvabilității.

În vederea administrării probatoriului pe cauza penală, administratorul autorizat urmează a fi audiat în calitate de bănuit și cercetat în stare de libertate.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: