Percheziții matinale la Termoelectrica. Mai mulți angajați, suspectați de depășirea atribuțiilor de serviciu
Full Article 30 second read

Percheziții matinale la Termoelectrica. Mai mulți angajați, suspectați de depășirea atribuțiilor de serviciu

Percheziții matinale la SA Termoelectrica! Potrivit purtătoarei de cuvânt de la Procuratura Generală (PG), Mariana Cherpec, procurorii anticorupție au descins cu 13 percheziții, într-un dosar penal pe faptul abuzului de serviciu.

„Perchezițiile se desfășoară în cadrul unui dosar penal, pornit pe faptul abuzului de serviciu (art.327 alin.(2) din Codul penal) admis în exercitarea atribuțiilor de serviciu de către angajații SA „Termoelectrica”, manifestate prin trucarea unor licitații”, a declarat Mariana Cherpec pentru NM.

Vom reveni cu detalii…


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: