Peste 100 de pacienți ai Internatului Psihoneurologic din Tiraspol s-au infectat cu COVID-19
Full Article 50 second read

Peste 100 de pacienți ai Internatului Psihoneurologic din Tiraspol s-au infectat cu COVID-19

Peste 100 de pacienți ai Internatului Psihoneurologic din Tiraspol s-au infectat cu COVID-19. Patru dintre aceștia au decedat, iar restul s-au însănătoșit. Din acest motiv, secția pentru pacienții infectați cu coronavirus care fusese deschisă în cadrul instituției medicale, a fost închisă. Informația a fost prezentantă de către așa numitul „ministru de interne” al regiunii, Ruslan Mova, în cadrul ședinței din 10 decembrie.

Potrivit oficialului, secția pentru pacienții infectați cu COVID-19 din cadrul Internatului Psihoneurologic din Tiraspol a fost închisă după ce copiii și angajații testați pozitiv cu coronavirus s-au însănătoșit. Mova a precizat că 113 copii s-au infectat. Dintre aceștia, patru au murit iar ceilalți s-au însănătoșit. De asemenea, au învins coronavirusul cei 14 angajați care s-au infectat.

Ruslan Mova a mai spus că în cadrul orfelinatului din Tiraspol s-au infectat trei copii. Aceștia nu manifestă simptome de COVID-19. Totodată, s-au infectat cu noul coronavirus și 11 angajați ai instituției.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: