Poliția este în căutarea persoanei care l-ar fi amenințat pe Andrei Spînu. Au fost ridicate imagini de pe camerele de supraveghere
Full Article 50 second read

Poliția este în căutarea persoanei care l-ar fi amenințat pe Andrei Spînu. Au fost ridicate imagini de pe camerele de supraveghere

Poliția confirmă că a fost sesizată despre cazul persoanei care l-ar fi amenințat pe secretarul general al președinției Andrei Spînu. În prezent, oamenii legii întreprind toate acțiunile necesare pentru identificarea persoanei. Informația a fost confirmată pentru NM de către ofițerul de presă al Inspectoratul General al Poliției Diana Fetco.

„Confirm că am fost sesizați pe acest caz și au fost demarate toate acțiunile necesare. Au fost ridicate inclusiv imagini de pe camerele de supraveghere care au surprins momentul. Ofițerii de investigație întreprind măsuri pentru identificarea și localizarea persoanei”, se arată în răspunsul Dianei Fetco pentru NM.

Precizăm că Andrei Spînu a anunțat, pe 24 februarie, că ar fi fost amenințat, într-o manieră „agresivă”, în fața casei sale. Oficialul a precizat că a sesizat poliția despre caz.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.


If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: