Poliția, în alertă: un bărbat a fost găsit mort la o stație de așteptare a transportului din Orhei
Full Article 50 second read

Poliția, în alertă: un bărbat a fost găsit mort la o stație de așteptare a transportului din Orhei

Un bărbat a fost găsit mort la o stație de așteptare a transportului din Orhei. Poliția a fost alertată cu privire la caz în dimineața zilei de 20 iunie. Potrivit oamenilor legii, bărbatul în vârstă de 75 de ani ar fi decedat în timp ce se afla la stația auto împreună cu o vecină. 

Pentru NewsMaker, de ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Orhei Elena Băetrău a spus că pe 20 iunie, în jurul orei 7, oamenii legii au fost alertați de Serviciul de Urgență cu privire la decesul unui bărbat, în vârstă de 75 de ani, pe strada 31 august din Orhei.

„Potrivit informațiilor preliminare, bărbatul ar fi decedat în timp ce se afla într-o stație auto cu o vecină. Cu toate acestea, cauzele exacte ale decesului sunt în curs de investigație”, a menționat ofițera de presă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: