Poliția semnalează primele incidente. Pe un pod din raionul Florești a fost aruncate bucăți de sârmă ghimpată (VIDEO)
Full Article 1 minutes read

Poliția semnalează primele incidente. Pe un pod din raionul Florești a fost aruncate bucăți de sârmă ghimpată (VIDEO)

Șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției, Marin Maxian a relatat despre primele incidente înregistrate în ziua alegerilor prezidențiale. Pe podul din localitatea Sănătăuca, Florești, câteva persoane au aruncat bucăți de sârmă ghimpată  și ca rezultat, mai multe automobile, inclusiv ale poliției și autospeciale, și-au deteriorat anvelopele.

Poliția a condamnat acțiunea.

Un alt incident a avut loc în localitatea Gotești, din Cantemir, unde primarul localității și președinta secției de vot din localitate s-au pomenit cu porțile caselor vopsite în alte culori.

Până la ora actuală au fost înregistrate 6 cazuri de afişaj electoral și 8 cazuri de încălcare a restricţiilor de sănătate publică.

Pe parcursul nopţii au fost înregistrate două cazuri de întrerupere a alimentării cu energie electrică, în capitală și la Condrița.

”Au fost documentate la ziua de ieri, adică în ziua tăcerii, 14 sesizări cu diferite încălcări și incidente electorale, astfel, avem 2 cazuri de încălcare a restricțiilor de sănătate publică, un caz de corupere și 4 cazuri de agitație electorală”, a declarat Marin Maxian.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: