Pompierii au depistat cadavrul unei persoane în timp ce stingeau flăcările dintr-un apartament din sectorul Botanica al capitalei
Full Article 2 minutes read

Pompierii au depistat cadavrul unei persoane în timp ce stingeau flăcările dintr-un apartament din sectorul Botanica al capitalei

Un incendiu a izbucnit, pe 18 decembrie, într-un apartament din sectorul Botanica al capitalei. Șapte echipe de salvatori și pompieri au intervenit pentru stingerea flăcărilor. În interiorul locuinței a fost depistat corpul neînsuflețit al unei persoane. Informațiile au fost confirmate de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU), într-un comunicat.

IGSU a fost sesizat despre incendiu la ora 14:30. Potrivit primelor informații, a fost observat fum dens dintr-un apartament de la etajul 17 a unui bloc de locuit cu 24 etaje de pe bulevardul Dacia 50 din Chișinău.

Pentru stingerea arderii au fost îndreptate șapte echipe de salvatori și pompieri.

Ajunși, aceștia au stabilit că flăcările au cuprins un apartament, iar în interiorul acestuia a fost depistat cadavrul unei persoane. Angajații IGSU au reușit localizarea arderii la ora 14:49 și lichidarea completă la ora 15:01.

În urma incendiului focul a distrus mai multe bunuri materiale din interiorul locuinței.

De asemenea, pompierii au evacuat o persoană de la balconul apartamentului vecin, care risca să se intoxice cu produsele de ardere. Totodată, salvatorii au verificat etajele superioare, pentru a evita riscul intoxicării a altor locatari.

Toate circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilit de specialiști.

Pompierii au depistat cadavrul unei persoane în timp ce stingeau flăcările dintr-un apartament din sectorul Botanica al capitalei

IGSU


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: