Poșta lui Moș Crăciun. Adresa la care copiii din Moldova îi pot scrie moșului
Full Article 2 minutes read

Poșta lui Moș Crăciun. Adresa la care copiii din Moldova îi pot scrie moșului

Copiii din Republica Moldova sunt invitați să-i transmită scrisori lui Moș Crăciun. Picii pot să-și exprime gândurile, urările, dar și ce cadou deosebit își doresc în acest an să le aducă Moșul. Un anunț în acest sens a fost făcut de către Î.S. „Poșta Moldovei” , care împreună cu Fundația de Caritate „Clipa Siderală” a dat start campaniei de iarnă „Poșta lui Moș Crăciun”.

Scopul proiectului constă în promovarea și popularizarea celui mai important erou al sărbătorilor de iarnă, Moș Crăciun. Campania se va desfășura până la data de 16 ianuarie 2023.

Pentru a ajunge la destinație, scrisorile trebuie să fie plasate în plicuri cu mențiunea ”PENTRU MOȘ CRĂCIUN” și cu indicarea neapărată a adresei destinatarului.

Nu este nevoie de aplicarea timbrelor. Plicurile pot fi lăsate în orice cutie poștală sau la orice oficiu poștal, de unde ele vor fi expediate în mod gratuit la destinație.

„Evident, Moșul le va citi pe toate și fiecare copil va primi în scurt timp un răspuns, care îl va face să creadă mai mult în magia sărbătorilor de iarnă”, se arată în anunț.

Amintim că proiectul „Academia lui Moș Crăciun” a început în 2001, când a fost semnat certificatul de înființare, în urma cercetării de mare anvergură, pentru restabilirea imaginii lui Moş Crăciun, tradiţiile şi legendele, legate de acest personaj. În baza materialelor oferite de Institutul Literaturii şi Folclorului Academiei de Stiinţe a Republicii Moldova, a fost confecţionat primul costum a lui Moş Crăciun.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: