Postul de televiziune Euronews România va deschide o filială în Republica Moldova
Full Article 2 minutes read

Postul de televiziune Euronews România va deschide o filială în Republica Moldova

Euronews România, post de televiziune operat de Euronews în parteneriat cu Universitatea Politehnica București, va deschide o filială în Republica Moldova până în toamna acestui an. Anunțul a fost făcut de rectorul Universității Politehnice București Mihnea Costoiu. 

Costoiu a spus că decizia face parte din strategia universității, care și-a asumat rolul de mediator și de formator de opinie nivel național și european.

„Euronews România este o televiziune dezvoltată în parteneriat cu Euronews World, cu girul Comisiei Europene pentru România. Politehnica București are licența pentru Euronews România, dar si pentru Euronews Republica Moldova și vom dezvolta în perioada următoare și filiala din Republica Moldova pentru Euronews, ținând cont de presiunea extraordinară care există în Republica Moldova și ne dorim să avem o voce proeuropeană și în această parte a lumii”, a menționat Universității Politehnice București, pentru romania-actualitati.ro.

Postul Euronews Republica Moldova urmează să fie lansat până în toamna acestui an.

„Calculele noastre și discuțiile de la Chișinău rămân. Această linie e pornită deja. Ne dorim ca în toamnă, cel mai târziu în toamnă, Euronews Moldova să fie on-air, să avem un studio acolo, cu corespondent și cu emisiuni dedicate”, a adăugat Mihnea Costoiu.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: