Premier Energy: Licitația privind procurarea energiei electrice a fost finalizată. Care este noul preț de achiziție
Full Article 50 second read

Premier Energy: Licitația privind procurarea energiei electrice a fost finalizată. Care este noul preț de achiziție

Licitația privind procurarea energiei electrice pentru perioada 01.04.2021 – 31.03.2022 a fost finalizată. Despre acest lucru a anunțat compania Premier Energy prin intermediul unui comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, întreprinderea a primit trei oferte. Este vorba despre ЗАО „Молдавская ГРЭС, care se află pe teritoriul Transnistriei și companiile ucrainene „DE Trading” LLC. (Donbassenergo) și „D.Trading” LLC (DTEK).

În calitate de câștigător al licitației pentru achiziția de energie electrică a fost selectat producătorul ЗАО „Молдавская ГРЭС”. Noul preț de procurare a energiei electrice pentru volumul necesar al Premier Energy constituie 0,0535 USD/kWh.

„Acesta va permite furnizorului să asigure stabilitatea prețului reglementat de furnizare a energiei pentru consumatorii finali, în condițiile actuale ale indicatorilor macroeconomici”, se arată în comunicatul companiei.

După semnarea contractului corespunzător de procurare a energiei electrice, acesta urmează sa fie coordonat cu ÎS „Moldelectrica” și avizat de către ANRE.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: