Presa rusă: A decedat solistul trupei „Laskovîi mai”, Iurii Șatunov
Full Article 50 second read

Presa rusă: A decedat solistul trupei „Laskovîi mai”, Iurii Șatunov

Presa rusă anunță despre moartea artistului Iurii Șatunov. Solistul trupei „Laskovîi mai” a murit la vârsta de 48 de ani.

Potrivit canalului de Telegram RBC, Șatunov a murit în urma unui atac de cord.

„Astăzi, noaptea, în ambulanță s-a oprit inima lui Iurii”, a comunicat pentru Lenta.ru directorul interpretului, Arkadii Kudreașov.

Cântărețul s-a născut în 1973 în Bașkiria, iar la vârsta de 12 ani, după moartea mamei sale, acesta a ajuns într-un orfelinat din Orenburg. Din 1986 până în 1991, Șatunov a fost solistul grupului „Laskovîi Mai”, care a devenit celebru pentru hiturile „Belîie rozî” și „Sedaia Noci”.

Trupa „Laskovîi Mai” a fost foarte populară în anii 80 și 90. Într-o perioadă numărul de concerte a acestei trupe a ajuns la opt pe zi și la peste patruzeci pe lună. Trupa s-a desființat în 1991, la scurt timp după ce Iurii Șatunov a părăsit-o.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: