VIDEO Un elicopter cu patru persoane, inclusiv doi moldoveni, s-a prăbușit în marea Egee
Full Article 50 second read

VIDEO Un elicopter cu patru persoane, inclusiv doi moldoveni, s-a prăbușit în marea Egee

Mai multe surse mass media din Grecia informează că un elicopter cu patru persoane la bord s-a prăbușit în marea Egee. La bordul aparatului de zbor se aflau doi cetățeni ai Republicii Moldova, unul al României și unul al Greciei. Potrivit presei elene, una dintre persoane este dată dispărută. Naționalitatea acesteia nu a fost precizată.

Elicopterul transporta patru persoane: doi cetățeni ai Republicii Moldova, pilotul – cetățean al României și un translator de origine greacă, scrie Greek Reporter. Aparatul de zbor s-a prăbușit în largul mării, în apropiere de insula Samos. Aeronava era antrenată în stingerea unui incendiu.

În urma accidentului, trei dintre persoane au fost salvate și transportate la spital. Cea de-a patra este căutată.

Elicopterul de model Mil Mi-8 cu două turbine era implicat în stingerea unui incendiu de vegetație, care a izbucnit în apropierea orașului Palaiohori, potrivit presei străine.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: