Președinta Maia Sandu a publicat un filmuleț despre „cum s-a schimbat Moldova într-un an?”
Full Article 2 minutes read

Președinta Maia Sandu a publicat un filmuleț despre „cum s-a schimbat Moldova într-un an?”

Președinta Maia Sandu a postat pe 14 decembrie, un filmuleț video despre „cum s-a schimbat Moldova într-un an?” de când a devenit șefa statului. Imaginile reprezintă un colaj cu secvențe din reportajele difuzate la TV despre foști oficiali care au părăsit Republica Moldova. Iar, la final, Maia Sandu vine și cu un mesaj.

„Schimbarea țării începe cu schimbarea clasei politice. Vom lucra în continuare pentru a ne asigura că politica este finanțată transparent și corect, iar competiția politică este o competiție de idei, nu de buzunare conectate la banul statului. Moldova merită politicieni care lucrează pentru oameni”, a spus președinta.

Totodată, în descrierea acestui material video, Maia Sandu a menționat că „a fost un an plin, în care a fost pornit procesul de transformare a țării”.

„În curând se împlinește un an de când, datorită sprijinului și votului vostru, am devenit Președinte al Republicii Moldova. A fost un an plin, greu, cu bune și rele – dar și un an în care am pornit procesul de transformare a țării noastre. În zilele ce au rămas până la 24 decembrie, vă invit să vedem cum s-a schimbat Moldova în anul care a trecut.

Maia Sandu a fost învestită în funcție pe 24 decembrie 2020, după victoria din 15 noiembrie 2020, când a avut loc cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: