Președintele Igor Dodon a plecat la Moscova. Ce va face acolo?
Full Article 1 minutes read

Președintele Igor Dodon a plecat la Moscova. Ce va face acolo?

Președintele Igor Dodon a plecat într-o vizită de lucru la Moscova. Într-o postare publicată pe pagina sa de Facebook, șeful statului a explicat că intenționează să discute cu oficialii ruși „aspecte legate de intensificarea și aprofundarea relațiilor de colaborare moldo-ruse în toate domeniile de interes comun”.

„Planific să discut cooperarea în domeniul economic, facilitarea exportului mărfurilor noastre pe piața rusă, reluarea negocierilor cu Federația Rusă în privința creditului de circa 200 de milioane de euro, posibilitățile de susținere a diasporei moldovenești în Federația Rusă și altele”, se arată într-un mesaj publicat pe pagina oficială de Facebook a liderului statului.

În ajun, despre vizita lui Igor Dodon la Moscova a anunțat liderul formațiunii „Partidul Nostru” Renato Usatîi. Potrivit primarului municipiului Bălți, scopul adevărat al șefului statului ar fi să ceară sprijin pentru alegerile prezidențiale din toamnă. NM a contactat-o pe Carmena Sterpu, purtătoarea de cuvânt a președintelui țării, pentru un comentariu privind declarațiile lui Renato Usatîi, însă aceasta nu ne-a răspuns la mesaj.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: