Prestații sociale de 50 mln de lei pentru beneficiarii din regiunea transnistreană. Datele pentru primul trimestru al 2024
Full Article 50 second read

Prestații sociale de 50 mln de lei pentru beneficiarii din regiunea transnistreană. Datele pentru primul trimestru al 2024

Beneficiarii din regiunea transnistreană au fost achitați prestații sociale în valoare de circa 50 milioane de lei din bugetul de stat, în primul trimestru al anului 2024. Informația a fost raportată de Guvern în data de 22 iulie.

Potrivit Guvernului, în primul trimestru al anului curent, 2 457 de persoane stabilite cu domiciliul în regiunea transnistreană au beneficiat de prestații sociale. Printre aceștia se numără inclusiv 715 beneficiari de indemnizații lunare pentru creșterea copiilor, 658 de beneficiari de pensii pentru limită de vârstă, 488 de beneficiari de indemnizații de incapacitate temporară de muncă, 231 de beneficiari de alocații lunare de stat, 118 beneficiari de indemnizații unice la nașterea copilului.

Valoarea prestațiilor achitate în intervalul de timp vizat se ridică la aproximativ 50 milioane de lei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: