Prezidențiale 2020: Candu a depus actele la CEC pentru înregistrarea grupului de inițiativă
Full Article 2 minutes read

Prezidențiale 2020: Candu a depus actele la CEC pentru înregistrarea grupului de inițiativă

Andrian Candu a depus actele la Comisia Electorală Centrală pentru înregistrarea grupului de inițiativă pentru colectarea semnăturilor în susținerea candidatului Pro Moldova la alegerile prezidențiale.

„Vom face o campanie amplă de informare pentru că oamenii trebuie să înțeleagă că avem o competiție pentru o funcție cu atribuții limitate. Este greșit să promiți drumuri, salarii și bunăstare, când, de fapt, conform Constituției, poți acorda numai medalii celor care fac drumuri, reforme și alte lucruri bune. Cei care fac asemenea promisiuni ori sunt mincinoși, ori sunt uzurpatori. Niciuna dintre aceste două opțiuni nu este bună sau meritată de Republica Moldova”, a declarat Candu.

„Obiectivul Pro Moldova, în această campanie, este să scăpăm țara de principalul inamic al statului de drept, al identității noastre, de omul care sfidează bunul simț și normele democratice. Împotriva lui Dodon înseamnă Pro Moldova”, a mai spus Candu.

Menționăm că până în prezent, Andrei Năstase, Renato Usatîi, Tudor Deliu, Maia Sandu și Octavian Țîcu au depus actele la CEC pentru a înregistra grupurile de inițiativă.

Potrivit noului regulament aprobat de Comisia Electorală Centrală, președinte al grupului de inițiativă poate fi ales însuși candidatul la prezidențiale. Instituția va decide înregistrarea grupului în cel mult trei zile de la recepționarea documentelor necesare în acest sens.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: