Primăria capitalei va vinde la licitație 17 terenuri din intravilanul municipiului (DOC)
Full Article 2 minutes read

Primăria capitalei va vinde la licitație 17 terenuri din intravilanul municipiului (DOC)

Primăria Chișinău a anunțat pe 20 septembrie că va vinde la licitație 17 loturi de pe teritoriul municipiului. Evenimentul va avea loc pe 8 octombrie 2021, ora 10:00, în sala de ședințe a Preturii sectorului Centru (mun. Chișinău, str. Bulgară, 43).

Licitația funciară se va desfășura cu strigare. În cadrul acesteia vor fi propuse pentru vânzare-cumpărare 17 terenuri din intravilanul municipiului Chișinău. Suprafața acestora este cuprinsă între 1,6 ari și 20 de ari. Loturile au diverse destinații: construcții sau deservirea obiectivului existent (pentru deținătorii de terenuri adiacente). Prețul inițial al terenurilor expuse la concurs variază între 300 mii lei și 3 milioane de lei.

La licitație pot participa persoane fizice și juridice din Republica Moldova, dar și investitori străini. Persoanele interesate urmează să prezinte, nu mai târziu de 24 de ore până la desfășurarea licitației, organizatorului – Agenția „Capitalimobil” SRL, următoarele acte: cererea în forma stabilită;  extras din Registrul de Stat al persoanelor juridice și al întreprinzătorilor individuali (pentru persoanele juridice); procura (în cazul participării prin reprezentant); copia actului de identitate;  documentul bancar ce confirmă achitarea acontului în mărime de 10 la sută din prețul inițial și a taxei de participare.

C Imobil Comunicat Informat… by newsmakermd

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: