Primarul localității ucrainene Krivoi Rog a fost găsit împușcat. Imagini surprinse de camerele de supraveghere (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

Primarul localității ucrainene Krivoi Rog a fost găsit împușcat. Imagini surprinse de camerele de supraveghere (VIDEO)

Primarul localității ucrainene Krivoi Rog a fost găsit împușcat pe veranda casei sale din satul Volnoi. Lângă corpul neînsuflețit al acestuia a fost descoperită o armă. Acesta avea 48 de ani. Poliția a inițiat un dosar penal pentru omor premeditat. Pe 16 august, portalul UNIAN a publicat imagini video surprinse de camerele de supraveghere instalate în locuința lui Konstantin Pavlov.

Corpul neînsuflețit al primarului a fos descoperit pe 15 august, de către un amic al acestuia. Potrivit presei din Ucraina, în momentul crimei, Pavlov era în concediu, iar soția sa era în vacanță la mare, fără el.

Pe 16 august, în presă au fost publicate imagini video din casa lui Pavlov. Acestea au fost cenzurate, însă jurnaliștii ucraineni scriu că edilul era singur acasă în ultimele clipe de viață. Acesta apare mergând pe hol cu arma în mână. Data și ora înregistrării nu a fost făcută publică, iar un fragment a fost tăiat.

Vecinii lui Pavlov au declarat că au auzit focul de armă la ora  6:37.

Konstantin Pavlov avea 48 de ani și a preluat funcția de primar al localității Krivoi Rog, Ucraina, în decembrie 2020, candidând din partea partidului Platforma de Opoziție „Pentru viață”. Reprezentanții formațiunii au declarat că resping versiunea unui suicid și califică cele întâmplate drept „crimă politică”.


Important! În cazul în care detaliile expuse în material vă neliniștesc, aveți nevoie de ajutor și susținere - adresați-vă specialiștilor de la „Linia Verde Prevenire Suicid”. Chat-ul anonim pe www.pentruviata.md este diponibil LIVE între orele 20.00-22.00 în zilele de luni și joi. În restul zilelor, puteți expedia un mesaj la adresa de e-mail [email protected]. Mai multe detalii la nr de tel 060806623


If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: