Procuratura Generală s-a autosesizat în urma reportajului NewsMaker despre o profesoară înregistrată cum insultă elevii
Full Article 1 minutes read

Procuratura Generală s-a autosesizat în urma reportajului NewsMaker despre o profesoară înregistrată cum insultă elevii

Procuratura Generală va investiga cazul relatat de NewsMaker, care a avut loc într-un liceu din capitală, acolo unde un elev a înregistrat cum profesoara insultă copiii. Reprezentanții instituției au anunțat în după-amiaza de 6 decembrie că s-au autosesizat. Anterior, și poliția capitalei a anunțat că a demarat o anchetă.

În contextul apariției în sursele mass-media, a informației despre un pretins caz de tratament degradant admis în privința unui elev de către profesorul unei instituții de învățământ din mun.Chișinău, Procuratura mun.Chișinău, Oficiul Buiucani s-a autosesizat și a demarat investigații pentru elucidarea circumstanțelor cazului”, a anunțat Procuratura Generală.

Potrivit surselor NM, cazul este investigat de secția Combatere tortură din cadrul Procuraturii Generale.

***

„Tu – rahat ce ești”, „închide gura ta spurcată”, tu „muc ce ești”. Așa calificative a utilizat o profesoară în raport cu elevii clasei a șasea a unui liceu din Capitală. NewsMaker a intrat în posesia unei înregistrări audio de la această „activitate educativă” făcută de unul dintre elevi. Ce se întâmpla la lecții și cum au reacționat părinții și conducerea liceului aflați din reportajul special al corespondentului NM Irina Lacoia.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: