Procuratura Generală: Secvențele video prezentate de către Reniță și Carp vor fi examinate în cadrul aceluiași proces penal
Full Article 50 second read

Procuratura Generală: Secvențele video prezentate de către Reniță și Carp vor fi examinate în cadrul aceluiași proces penal

Secvențele video prezentate astăzi de către deputații Iurie Reniță și Lilian Carp, în care sunt vizați Igor Dodon, Vladimir Plahotniuc și Serghei Iaralov vor fi examinate în cadrul aceluiași proces penal, inițiat anterior, în baza denunțurilor depuse de liderul PPDA, Andrei Năstase și deputatul Iurie Reniță. Despre acest lucru a informat Procuratura Generală.

Totodată, potrivit procurorului-șef interimar al Procuraturii Anticorupție, Sergiu Gavajuc, acesta nu dispune de date despre deținerea, în cadrul Procuraturii Anticorupție, a vreunui stick cu astfel de informații. Gavajuc a inițiat, în prezent, un proces de verificare a acestei informații.

Precizăm că în secvențele noi publicate, Dodon și Plahotniuc vorbesc despre Kozak și despre crearea unei coaliții. Lilian Carp susține că aceste secvențe video s-ar afla deja la Procuratura Anticorupție, însă dosarul intenționat ar „sta la murat”.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: