Reglări de conturi după școală. Un băiat din clasa a 9-a a fost rănit cu cuțitul de un coleg, la Chișinău
Full Article 50 second read

Reglări de conturi după școală. Un băiat din clasa a 9-a a fost rănit cu cuțitul de un coleg, la Chișinău

Un copil, elev într-o școală din Chișinău, a fost rănit cu un cuțit, în timpul unui conflict iscat între elevii clasei a noua. Informația a fost confirmată pentru NM de ofițera de presă a Poliției Capitalei, Svetlana Scripnic. Potrivit ei, incidentul a avut loc în după-amiaza zilei de 9 octombrie, în proximitatea unu liceu din sectorul centru, în spatele blocurilor de locuit.

Potrivit sursei citate, în timpul altercației dintre elevii din clasa a noua, unul dintre elevi a fost rănit la mână. La fața locului a fost solicitată ambulanța, care a acordat asistența medicală necesară.

Svetlana Scripnic a precizat pentru NM că oamenii legii au dispus efectuarea expertizei medico-legală, în baza căreia va fi dispusă pedeapsa pentru cei vinovați.

„În dependență de gravitatea leziunii, urmează a fi luată o decizie în acest sens”, a mai precizat sursa citată.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: