Republica Moldova are încă un campion. Alexandru Capmoale a câștigat argintul la Campionatul European de karate
Full Article 40 second read

Republica Moldova are încă un campion. Alexandru Capmoale a câștigat argintul la Campionatul European de karate

Sportivul moldovean Alexandru Capmoale a cucerit medalia de argint la Campionatul European de karate printre juniori. Anunțul a fost făcut, pe 6 februarie, de Comitetul Național Olimpic și Sportiv.

Tânărul de doar 16 ani a obținut 4 victorii în categoria de greutate de 55 kg. Acesta a fost învins, doar de concurentul Azerbaidjanului, în finala campionatului, astfel clasându-se pe locul doi.

Campionatul European de karate pentru cadeți, juniori și tineret a avut loc în perioada 3-5 februarie, în Cipru. La competiție au participat în total 1.136 de sportivi din 48 de țări.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: