Republica Moldova va plăti în martie mai puțin pentru gaz. Vadim Ceban a anunțat prețul
Full Article 40 second read

Republica Moldova va plăti în martie mai puțin pentru gaz. Vadim Ceban a anunțat prețul

În martie, prețul de achiziție a gazelor rusești pentru Moldova va fi de 1011,7 dolari pentru o mie de metri cubi. Anunțul a fost făcut, pe 1 martie, de către șeful Moldovagaz, Vadim Ceban, pe canalul său de Telegram.

Ceban a mai menționat că întregul volum de gaze de la furnizorul rus va fi trimis în Transnistria, inclusiv pentru producerea de energie electrică pentru malul drept al Nistrului.

Amintim că, potrivit estimărilor, prețul de achiziție a gazului rusesc pentru Republica Moldova, în februarie, a fost de $1054 pentru o mie de metri cubi.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: