Rusia, atacată cu un număr record de drone. Incendiu la o rafinărie de petrol din Moscova
Full Article 1 minutes read

Rusia, atacată cu un număr record de drone. Incendiu la o rafinărie de petrol din Moscova

Capitala Federației Ruse, Moscova, și alte 14 regiuni ale țării au fost atacate cu un număr record drone – 158. S-a întâmplat în noaptea de 31 august spre 1 septembrie. Fragmentele a două drone care ar fi fost doborâte deasupra unei rafinării petroliere din Moscova au provocat un incendiu pe teritoriul acesteia, scrie  BBC.

Noaptea trecută, primarul Moscovei, Serghei Sobianin, a raportat în fiecare oră despre drone care se îndreptau spre capitala rusă. Două aparate de zbor au ajuns la Moscova, fiind doborâte deasupra unei rafinării de petrol. Potrivit edilului, resturile dronelor au căzut în incinta întreprinderii, ceea ce a provocat un izbucnirea unui incendiu.

În total, potrivit Ministerului rus al Apărării, 158 de drone au fost doborâte sau interceptate pe teritoriul Federației Ruse noaptea trecută. Acestea au vizat regiunile Moscova, Kursk, Tambov, Smolensk, Oriol, Ivanovo, Tver, Tula, Briansk, Voronej, Lipețk, Riazan, Kaluga, Belgorod. În regiunea Voronej, fragmentele au căzut peste trei locuințe, iar în regiunea Belgorod au ars mai multe mașini.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: