Rusia spune că Ucraina a atacat sediul flotei ruse din Marea Neagră, înainte de parada de Ziua Marinei
Full Article 1 minutes read

Rusia spune că Ucraina a atacat sediul flotei ruse din Marea Neagră, înainte de parada de Ziua Marinei

Guvernatorul Sevastopolului, oraș din Crimeea, a anunțat că o dronă ucraineană a atacat sediul flotei ruse din Marea Neagră, motiv pentru care în oraș au fost anulate sărbătorile de Ziua Marinei. Partea ucraineană spune că „relatarea despre un presupus atac ucrainean asupra sediului flotei din Sevastopol este o provocare”. 

„Astăzi, dis-de-dimineață, ucrainenii au decis să ne strice Ziua Marinei. Un obiect neidentificat a zburat în curtea sediului flotei, conform datelor preliminare este o dronă”, a scris Mihail Razvojaev, pe Telegram.

El a mai precizat că cinci persoane au fost rănite, aceștia sunt angajați ai flotei. Decese nu au fost raportate.

Toate evenimentele cu ocazia Zilei Marinei au fost anulate din motive de securitate, a adăugat guvernatorul. Totodată, el a cerut locuitorilor regiunii să rămână în locuințe.

Președintele Administrației Militare Regionale din Odesa, Serghei Bratciuk, a scris pe Telegram că relatarea despre un presupus atac ucrainean asupra sediului flotei din Sevastopol este o provocare. „Eliberarea Crimeei noastre de sub ocupanți se va desfășura diferit și mult mai eficient”, a adăugat el.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: