Rusia spune că Ucraina a atacat sediul flotei ruse din Marea Neagră, înainte de parada de Ziua Marinei
Full Article 1 minutes read

Rusia spune că Ucraina a atacat sediul flotei ruse din Marea Neagră, înainte de parada de Ziua Marinei

Guvernatorul Sevastopolului, oraș din Crimeea, a anunțat că o dronă ucraineană a atacat sediul flotei ruse din Marea Neagră, motiv pentru care în oraș au fost anulate sărbătorile de Ziua Marinei. Partea ucraineană spune că „relatarea despre un presupus atac ucrainean asupra sediului flotei din Sevastopol este o provocare”. 

„Astăzi, dis-de-dimineață, ucrainenii au decis să ne strice Ziua Marinei. Un obiect neidentificat a zburat în curtea sediului flotei, conform datelor preliminare este o dronă”, a scris Mihail Razvojaev, pe Telegram.

El a mai precizat că cinci persoane au fost rănite, aceștia sunt angajați ai flotei. Decese nu au fost raportate.

Toate evenimentele cu ocazia Zilei Marinei au fost anulate din motive de securitate, a adăugat guvernatorul. Totodată, el a cerut locuitorilor regiunii să rămână în locuințe.

Președintele Administrației Militare Regionale din Odesa, Serghei Bratciuk, a scris pe Telegram că relatarea despre un presupus atac ucrainean asupra sediului flotei din Sevastopol este o provocare. „Eliberarea Crimeei noastre de sub ocupanți se va desfășura diferit și mult mai eficient”, a adăugat el.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: