S-a pornit în Italia cu peste 30 mii EUR însă a uitat să-i declare. Isprava unei moldovence la Aeroport
Full Article 50 second read

S-a pornit în Italia cu peste 30 mii EUR însă a uitat să-i declare. Isprava unei moldovence la Aeroport

O sumă de 25.180 euro și 9.450 dolari a fost depistată în cadrul controlului de securitate, efectuat asupra unei pasagere a rutei „Chișinău – Milano”. Incidentul a fost consemnat astăzi, 25 iulie, ora 05:50, pe Aeroportul Internațional Chișinău.

„În timpul procesării datelor și prelevării imaginilor, în unul din bagajele de mână polițiștii de frontieră au observat obiecte asemănătoare – bancnote. În comun cu funcționarii vamali au examinat bagajul fiind stabilită prezența a 25 180€ și 9 450$, care nu au fost declarați”, susține într-un comunicat Poliția de Frontieră.

Documentată este o cetățeancă a Republicii Moldova în vârstă de 48 de ani.

Pasagera a declarat faptul că nu au cunoscut metoda si procedura de scoatere a mijloacelor financiare din Republica Moldova.

Cazul este în continuare cercetat de către Serviciul Vamal pentru stabilirea circumstanțelor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: