S-a pornit în Italia cu peste 30 mii EUR însă a uitat să-i declare. Isprava unei moldovence la Aeroport
Full Article 50 second read

S-a pornit în Italia cu peste 30 mii EUR însă a uitat să-i declare. Isprava unei moldovence la Aeroport

O sumă de 25.180 euro și 9.450 dolari a fost depistată în cadrul controlului de securitate, efectuat asupra unei pasagere a rutei „Chișinău – Milano”. Incidentul a fost consemnat astăzi, 25 iulie, ora 05:50, pe Aeroportul Internațional Chișinău.

„În timpul procesării datelor și prelevării imaginilor, în unul din bagajele de mână polițiștii de frontieră au observat obiecte asemănătoare – bancnote. În comun cu funcționarii vamali au examinat bagajul fiind stabilită prezența a 25 180€ și 9 450$, care nu au fost declarați”, susține într-un comunicat Poliția de Frontieră.

Documentată este o cetățeancă a Republicii Moldova în vârstă de 48 de ani.

Pasagera a declarat faptul că nu au cunoscut metoda si procedura de scoatere a mijloacelor financiare din Republica Moldova.

Cazul este în continuare cercetat de către Serviciul Vamal pentru stabilirea circumstanțelor.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: