Sandu, așteptată, din nou, în România. A fost invitată la Gala „Women In Economy”
Full Article 2 minutes read

Sandu, așteptată, din nou, în România. A fost invitată la Gala „Women In Economy”

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, ar urma să participe la Gala „Women In Economy”, organizată pe 5 martie la Ateneul Român din București, anunță Radio România Actualități. Informația nu a fost confirmată, deocamdată, oficial, de Președinția de la Chișinău.

„Vom avea un moment special, mi-am dorit tare mult să o avem alături de noi pe doamna Maia Sandu, care este președinta Republicii Moldova. Și cu extrem de mare onoare și recunoștință, vă pot spune în premieră că avem garantată prezența doamnei președinte la Gala Women In Economy. În definitiv suntem același popor și, din foarte multe puncte de vedere, Republica Moldova reprezintă un model de succes pentru România. Și aici mă refer la cotele de gen și faptul că au reușit cu demnitate un progres remarcabil și anume acela de a avea femei în toate forurile politice și economice, având acum chiar și un guvernator de Bancă Națională femeie din România, Anca Dragu”, a declarat de organizatoarea Galei, Cristina Chiriac.

Potrivit sursei citate, zece personalități feminine, care contribuie la o societate mai echitabilă, mai deschisă și mai incluzivă, vor fi premiate la Gala „Women In Economy”, care beneficiază de sprijin european. Tema galei din acest an este „We dream, we can, we lead!”.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: