Săptămâna viitoare, noul Consiliu Municipal Chișinău se va întruni în prima ședință
Full Article 50 second read

Săptămâna viitoare, noul Consiliu Municipal Chișinău se va întruni în prima ședință

Comisia Electorală Centrală (CEC) a stabilit că noul Consiliu Municipal Chișinău se va întruni într-o primă ședință pe 7 decembrie. Decizia a fost luată de reprezentanții Comisiei pe 3 decembrie. 

Comisia Electorală Centrală a stabilit că pe data de 7 decembrie, începând cu ora 12:00, va avea loc prima ședință a aleșilor locali din Consiliul municipal Chișinău. 

Instituția electorală a mai decis că pe 6 decembrie, ora 10:00, se va convoca în prima ședință și consilierii din consiliul raional Ungheni. 

Urmare a alegerilor din 5 noiembrie, Partidul Acțiune și Solidaritate și Mișcarea Alternativa Națională au obținut câte 20 de mandate în CMC, Partidul Socialiștilor – 6 mandate, Partidul Comuniștilor – 2 și câte un mandat Platforma Demnitate și Adevăr, Partidul Renaștere și Partidul Nostru.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: