(VIDEO) Încă patru concurenți din Republica Moldova ajung în semifinala concursului „Superstar” România
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) Încă patru concurenți din Republica Moldova ajung în semifinala concursului „Superstar” România

După ce 49 de concurenți care participă în cadrul concursului „Superstar” România s-au bucurat să ajungă în ultima seară a recall-urilor, acest weekend a fost momentul în care numărul lor a mai scăzut încă o dată.

Concurenții au urcat pe scena unui important club din București și au oferit momente de senzație în fața unui public care a cântat și dansat cu ei, iar 32 au reușit să devină semifinaliști.

Din fericire, patru participanți sunt din Republica Moldova. Este vorba despre Anastasia Chirillovskaia din Comrat, Irina Revenco din Bălți, Andrei Serjant din Chișinău și Adriana Onceanu din Sângereii Noi. Doar Ulizana Orozova de la Chișinău a fost aseară eliminată. Jurații au avut doar cuvinte de laudă la adresa concurenților din țara noastră.

„Pe toți îi vom revedea săptămâna viitoare într-o etapă și mai dificilă”, susțin organizatorii concursului Superstar care este difuzat pe ProTV România.

Săptămâna viitoare, vineri, de la 20:30 și sâmbătă, de la 20:00, concurenții se vor afla față în față cu cea mai mare provocare a vieții lor, de până acum: semifinalele competiției. Pe scena de la Arenele Romane, aceștia vor oferi interpretări de neratat și vor da tot ce au mai bun pentru a ajunge în live-urile show-ului.



 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: