Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană vine în Moldova: Sunt deschis să discut orice subiect de interes
Full Article 1 minutes read

Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană vine în Moldova: Sunt deschis să discut orice subiect de interes

Secretarul general adjunct NATO, Mircea Geoană, va întreprinde o vizită de lucru în Republica Moldova în următoarele luni. Informația a fost confirmată chiar de Goeană într-un interviu Radio Moldova,  în marja reuniunii miniștrilor Apărării ai statelor membre NATO de la Bruxelles.

„Plănuiesc să vizitez Republica Moldova. Am avut una sau două propuneri de calendar, dar au fost și schimbări la nivel guvernamental în Republica Moldova. Voi veni cu mare plăcere în următoarele câteva luni de zile”, a spus acesta.

Oficialul a declarat că este deschis să discute orice subiect de interes pentru autoritățile de la Chișinău.

„Sunt absolut deschis să discutăm orice subiect de interes pentru partenerii noștri din Republica Moldova și sunt hotărât să continui să fiu și eu ca lider al NATO și noi ca prieteni ai Republicii Moldova de partea destinului european al Republicii Moldova”, a menționat el.

Amintim că, în perioada 15-16 iunie, la Bruxelles are loc summitul miniștrilor apărării din cadrul NATO. La eveniment participă și ministrul moldovean al Apărării, Anatolie Nosatîi.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: