Secțiile de votare din Baku și Strasbourg vor activa conform unui program special pe 15 noiembrie. La ce oră se vor închide?
Full Article 1 minutes read

Secțiile de votare din Baku și Strasbourg vor activa conform unui program special pe 15 noiembrie. La ce oră se vor închide?

Comisia Electorală Centrală a stabilit program special de lucru pentru secțiile de votare nr. 1/307, orașul Baku, Republica Azerbaidjan și, respectiv, nr. 1/342, orașul Strasbourg, Republica Franceză.

x

Secția de votare nr. 1/307, din orașul Baku, Republica Azerbaidjan, va fi deschisă între orele 7:00 și 18:00.

Secția de votare nr. 1/342, din orașul Strasbourg, Republica Franceză, va activa între orele 7:00 și 20:00.

Programul special de lucru stabilit în cadrul celor două secții de votare este determinat de necesitatea asigurării votului în maximă siguranță pentru alegători, cât și pentru membrii organului electoral, care urmează să totalizeze rezultatele alegerilor, deplasându-se la domiciliu în intervalul orelor permise.

Menționăm că al doilea tur de scrutin se organizează pentru primii doi candidaţi stabiliţi în ordinea descreşterii numărului de voturi obţinute în primul tur.

Potrivit rezultatelor, Maia Sandu a acumulat 36,12% dintre voturi și s-a clasat pe primul loc în urma alegerilor prezidențiale. Ea este urmată de Igor Dodon cu un scor de 32,64%.

Al doilea tur al alegerilor prezidențiale va avea loc pe 15 noiembrie.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: