Șeful Inspectoratului de Poliție Șoldănești a decedat: avea 41 de ani
Full Article 2 minutes read

Șeful Inspectoratului de Poliție Șoldănești a decedat: avea 41 de ani

Șeful Inspectoratului de Poliție Șoldănești Dianu Savciuc a decedat în urma unor probleme de sănătate. El avea 41 de ani. Informația a fost comunicată pe 26 mai de reprezentanții Poliției Republicii Moldova. Pe parcursul a 22 de ani de activitate în poliție, Dianu Savciuc a ocupat mai multe funcții de conducere și execuție printre care: șef al Inspectoratului de poliție Edineț, șef al Inspectoratului de Poliție Nisporeni și adjunct la Inspectoratul de Poliție Buiucani. 

Poliția națională a anunțat despre decesul comisarului principal Dianu Savciuc, șeful Inspectoratului de Poliție Șoldănești.

„Noaptea trecută a decedat în urma unor probleme de sănătate, la vârsta de 41 de ani. Este o durere imensă pentru întregul efectiv, Dianu fiind un coleg și prieten mereu alături, dar în același timp un profesionist mereu apreciat. În cei 22 de ani de activitate în poliție a ocupat mai multe funcții de conducere și execuție. Ultimele sale funcții au fost de șef al Inspectoratului de poliție Edineț, șef al Inspectoratului de Poliție Nisporeni și adjunct la Inspectoratul de Poliție Buiucani. Transmitem sincere condoleanțe și multă putere familiei, soției și celor patru copii, rudelor și prietenilor. Dianu, va rămâne mereu în memoria fiecărui polițist”, au comunicat reprezentanții Poliției Republicii Moldova.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: