Șeful statului s-a întâlnit cu miniștrii din guvernul Chicu
Full Article 1 minutes read

Șeful statului s-a întâlnit cu miniștrii din guvernul Chicu

Președintele Igor Dodon a avut astăzi, 15 noiembrie, o întrevedere cu noul cabinet de miniștri. Anunțul a fost făcut de șeful statului, pe pagina sa de Facebook. 

x

„Sunt cîteva subiecte care trebuie urgent discutate și pe care propun să le abordăm săptămîna viitoare la ședința Consiliului Suprem de Securitate: reforma justitiei, pregătirile de sezonul rece al anului și livrarea gazelor, situația privind securitatea cetățenilor și criminalitatea”, a menționat Igor Dodon.

Șeful statului a mai precizat că acest guvern „este primul din ultimii 20 de ani, care a fost votat fără a fi creată o majoritate parlamentară și votat cu un număr record de deputați după anul 2001. Nu este creată o majoritate politică dar este o platformă parlamentară social-economică”.

Amintim că noul executiv, în frunte cu Ion Chicu, a fost învestit ieri, 14 noiembrie, cu susținerea a 62 de deputați din PSRM și PDM. Prima ședință urma să aibă loc astăzi, la ora 8.00, însă ulterior, serviciul de presă a rectificat că întrunirea a fost anulată. 

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: