Șeful statului s-a întâlnit cu miniștrii din guvernul Chicu
Full Article 1 minutes read

Șeful statului s-a întâlnit cu miniștrii din guvernul Chicu

Președintele Igor Dodon a avut astăzi, 15 noiembrie, o întrevedere cu noul cabinet de miniștri. Anunțul a fost făcut de șeful statului, pe pagina sa de Facebook. 

„Sunt cîteva subiecte care trebuie urgent discutate și pe care propun să le abordăm săptămîna viitoare la ședința Consiliului Suprem de Securitate: reforma justitiei, pregătirile de sezonul rece al anului și livrarea gazelor, situația privind securitatea cetățenilor și criminalitatea”, a menționat Igor Dodon.

Șeful statului a mai precizat că acest guvern „este primul din ultimii 20 de ani, care a fost votat fără a fi creată o majoritate parlamentară și votat cu un număr record de deputați după anul 2001. Nu este creată o majoritate politică dar este o platformă parlamentară social-economică”.

Amintim că noul executiv, în frunte cu Ion Chicu, a fost învestit ieri, 14 noiembrie, cu susținerea a 62 de deputați din PSRM și PDM. Prima ședință urma să aibă loc astăzi, la ora 8.00, însă ulterior, serviciul de presă a rectificat că întrunirea a fost anulată. 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: