Prima ședință a guvernului Chicu a fost anulată. Cabinetul de miniștri s-a întrunit, totuși
Full Article 2 minutes read

Prima ședință a guvernului Chicu a fost anulată. Cabinetul de miniștri s-a întrunit, totuși

Prima ședință a noului cabinet de miniștri, care urma să se desfășoare astăzi, 15 noiembrie, la ora 8.00 a fost anulată. Anunțul a fost făcut printr-un comunicat publicat cu doar o oră și jumătate înainte de ora stabilită. Serviciul de presă al guvernului a specificat pentru NM, că miniștrii s-au întâlnit, totuși, în cadrul unei ședințe operative. 

„În cadrul ședintei au fost discutate aspecte legate de preluarea manadatelor de catre miniștri, într-o manieră rapidă și sigură”, ne-au comunicat reprezentanții de presă ai guvernului.

Ședința guvernului Chicu a fost anunțată ieri, 14 noiembrie, după depunerea jurământului de către cabinetul de miniștri. Igor Dodon a declarat că va fi și el prezent la întâlnire. „Mâine avem ședința guvernului. Voi fi și eu acolo, vom face ședința împreună. Cred că pentru o perioadă trebuie să ne abținem de la deplasări peste hotare. Premierul poate să plece pe o zi două, dar el decide. Trebuie să plece, să facă contacte. Miniștrii, însă, trebuie să stea în Moldova, să muncească”, a spus Igor Dodon.

Amintim că executivul, în frunte cu prim-ministrul Ion Chicu, a fost învestit, ieri, 14 noiembrie, la numai o zi după desemnarea, de către șeful statului, a noului premier. Acesta a fost susținut de 62 de deputați din PSRM și PDM.

 

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: