Serghei Tarnovschi a luat medalia de argint la Europenele de la München
Full Article 40 second read

Serghei Tarnovschi a luat medalia de argint la Europenele de la München

Canoistul moldovean Serghei Tarnovschi a devenit vicecampion european pe distanța de 500 de metri, la München. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Comitetului Național Olimpic și Sportiv. 

Tarnovschi a înregistrat rezultatul 1:48.160, fiind întrecut de cehul Martin Fuksa (1:47.183). Podiumul a fost completat de românul Cătălin Chirilă (1:48.364).

Amintim că Serghei Tarnovschi a cucerit medalia de argint la Europene în 2016 (1000 metri) și 2021 (500 metri).

Recent, Tarnovschi a cucerit medalia de aur în cadrul Campionatului Mondial la canoe pe distanța de 5000 de metri. Evenimentul s-a desfășurat în orașul Halifax din Canada.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: