Serialul „Servitorul poporului” cu Vladimir Zelenski revine pe Netflix în Statele Unite
Full Article 1 minutes read

Serialul „Servitorul poporului” cu Vladimir Zelenski revine pe Netflix în Statele Unite

„Servitorul poporului” (Слуга народа), serialul satiric care l-a făcut celebru pe preşedintele ucrainean Vladimir Zelenski, va fi difuzat pe Netflix în Statele Unite. Anunțul a fost făcut de platforma de streaming, pe fondul entuziasmului pentru fostul actor devenit „erou” al ţării sale invadate de Rusia.

„Aţi cerut asta, o să revină! Servitorul poporului este din nou disponibil pe Netflix în Statele Unite”, a anunţat platforma americană Twitter, relatează news.ro.

Subiectul serialului, lansat în 2015, este alegerea neaşteptată a unui profesor de istorie în fruntea Ucrainei. Cu umor, serialul denunţă corupţia politică. Un scenariu al cărui succes – uriaş în ţară – a deschis calea carierei politice a lui Zelenski, el însuşi ales preşedinte al ţării în 2019 sub steagul unui partid care poartă acelaşi nume cu serialul, cu peste 70% din voturi.

Din prima zi a invaziei Ucrainei, Channel 4 în Marea Britanie, ANT 1 în Grecia sau Pro TV în România sunt posturile de televiziune care au negociat deja drepturile pentru serial.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: