Socialiștii își creează un post de divertisment? TV9 a obținut licență de emisie
Full Article 2 minutes read

Socialiștii își creează un post de divertisment? TV9 a obținut licență de emisie

Consiliul Audiovizualului (CA) a acordat, pe 28 octombrie, licență de emisie postului de televiziune TV9. Este vorba despre un post de televiziune de divertisment, care va fi condus de către angajații din structurile de media deținute de către deputatul PSRM Corneliu Furculiță. În grila de emisie a fost inclusă și o emisiune care va conține știri de satiră.

Proprietarul și conducătorul postului de televiziune este Svetlana Caraseni, iar producător general a fost desemnat Dumitru Buimistru. Acesta a menționat că postul va fi de divertisment, întrucât „oamenii au obosit de politică” și a promis că va include atât produse media proprii, cât și shownews din afara țării. De asemenea, pe ecrane vor apărea bloggeri și influenceri, care ar urma să atragă publicul tânăr. Postul TV va difuza conținutul și pe internet.

Una dintre emisiunile prezentate la ședința CA a fost Știri Express, care va conține informații de actualitate din țară, relatate într-o manieră amuzantă.

Precizăm că Dumitru Buimistru a lucrat la postul TNT Exclusiv, care aparține trustului deținut de deputatul socialist Corneliu Furculiță. Buimistru modera emisiunea Exclusiv News, în cadrul căreia comenta știrile și glumea pe seama politicienilor – în principal,  oponenții politici ai ex-președintelui Igor Dodon.

Mai multe detalii despre cum sunt folosite emisiunile umoristice în scopuri politice puteți citi aici.

Totodată, proprietara noului post de televiziune, Svetlana Caraseni, este directorul Exclusiv Sales House, care, la fel, îi aparține lui Furculiță.

Amintim că posturile de televiziune NTV-Moldova, Accent TV și Primul în Moldova sunt controlate de socialiști.

Recent, CA a acordat licență de emisie pentru prezentatoarea NTV-Moldova Elena Lewicka-Pahomova, care planifică crearea postului de televiziune 3,14 TV.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: