Socialiștii se plâng că primarii și consilierii locali sunt „curtați” să părăsească rândurile partidului
Full Article 1 minutes read

Socialiștii se plâng că primarii și consilierii locali sunt „curtați” să părăsească rândurile partidului

Partidul Socialiștilor din Moldova afirmă că primesc semnale și informații despre faptul că unii reprezentanți ai PSRM în structurile autorităților publice locale „sunt curtați” pentru a părăsi rândurile partidului. Aceștia însă nu au spus despre cine ar fi vorba. Potrivit formațiunii politice, „pețitorii” folosesc diverse metode de convingere pentru ca oamenii să-și declare public retragerea din partid.

„Partidul Socialiștilor se opune ferm și consecvent  „traseismului politic” și condamnă încercările de a exercita presiuni asupra primarilor și consilierilor din PSRM. Partidul Socialiștilor are încredere deplină în colegii săi din teritorii, din fiecare raion al țării și își exprimă recunoștința pentru faptul că nu cedează provocărilor”, se arată într-un comunicat al PSRM, care, însă, momentan nu este disponibil pe site-ul formațiunii.

Totodată, ei atenționează că orice încercare de a stimula așa-numita „criză de imagine a PSRM” prin tentative directe de corupere va fi tratată conform legislației de către organele de resort.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: