Socialiștii se plâng că primarii și consilierii locali sunt „curtați” să părăsească rândurile partidului
Full Article 1 minutes read

Socialiștii se plâng că primarii și consilierii locali sunt „curtați” să părăsească rândurile partidului

Partidul Socialiștilor din Moldova afirmă că primesc semnale și informații despre faptul că unii reprezentanți ai PSRM în structurile autorităților publice locale „sunt curtați” pentru a părăsi rândurile partidului. Aceștia însă nu au spus despre cine ar fi vorba. Potrivit formațiunii politice, „pețitorii” folosesc diverse metode de convingere pentru ca oamenii să-și declare public retragerea din partid.

„Partidul Socialiștilor se opune ferm și consecvent  „traseismului politic” și condamnă încercările de a exercita presiuni asupra primarilor și consilierilor din PSRM. Partidul Socialiștilor are încredere deplină în colegii săi din teritorii, din fiecare raion al țării și își exprimă recunoștința pentru faptul că nu cedează provocărilor”, se arată într-un comunicat al PSRM, care, însă, momentan nu este disponibil pe site-ul formațiunii.

Totodată, ei atenționează că orice încercare de a stimula așa-numita „criză de imagine a PSRM” prin tentative directe de corupere va fi tratată conform legislației de către organele de resort.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: