Șoferul care a luat pe capota mașinii un polițist – arestat pentru 20 de zile: video cu incidentul din Chișinău 
Full Article 1 minutes read

Șoferul care a luat pe capota mașinii un polițist – arestat pentru 20 de zile: video cu incidentul din Chișinău 

Șoferul care a luat pe capota mașinii sale un polițist a fost arestat pentru 20 de zile. Menționăm, șoferul automobilului de model BMW a fost surprins în timp ce conducea mașina cu un polițist de patrulare pe capotă pe 18 octombrie. Imaginile au fost distribuite pe rețelele de socializare. Cazul a avut loc în capitală, lângă Academia de Studii Economice din Moldova (ASEM). 

Pentru NewsMaker, șefa secției comunicare și protocol din cadrul Inspectoratului General al Poliției Diana Fetco a declarat că șoferul care a luat pe capota mașinii sale un polițist a fost arestat pentru 20 de zile.

În ajun, pentru TV8, Inspectoratul Național de Securitate Publică a declarat că incidentul a avut loc în jurul orei 09:30, pe 18 octombrie, la intersecția străzilor Ierusalim și Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni din Chișinău. Șoferul mașinii de model BMW, în vârstă de 25 de ani, a parcat neregulamentar, iar în momentul în care polițistul s-a apropiat de vehicul, el a pornit mașina, luând pe capotă omul legii.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: