„Sper că patria mea se va ridica din genunchi”. Președintele Partidului Regiunilor a dormit într-un cort în PMAN (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

„Sper că patria mea se va ridica din genunchi”. Președintele Partidului Regiunilor a dormit într-un cort în PMAN (VIDEO)

Președintele Partidului Regiunilor, Alexandr Kalinin, dar și alți susținători ai săi, și-au petrecut noaptea de 7 iulie în corturi instalate în Piața Marii Adunări Naționale. Aceștia protestează în semn de susținere a angajaților Căii Ferate, care nu și-au primit salariile de mai bine de jumătate de an.

În total, în fața Guvernului au fost instalate șapte corturi.

„Desfășurăm această acțiune în semn de susținere față de cetățenii care au obosit de ceea ce se întâmplă, de incertitudine. Sper foarte mult că patria mea se va ridica din genunchi și vom avea un viitor luminos”, a spus Kalinin.

Politicianul a făcut apel către autoritățile municipale, pentru ca acestea să le pună la dispoziție o ghenă pentru gunoi și un WC mobil.

În ajun, liderul Partidului Regiunilor organizat un briefing  de presă, în care a anunțat greva foamei, în semn de susținere a angajaților CFM. Alexandr Kalinin a citat dintr-o scrisoare care i-ar fi fost adresată de angajați ai Căii Ferate și în care se menționează că unii feroviari nu și-au primit salariul din ianuarie 2021.

Alexandr Kalinin a precizat că va face declarații în PMAN, zilnic, la 10.00.

***

Amintim că liderul Partidului Regiunilor Reacția s-a remarcat după ce, pe 28 iunie 2021, a avut o reacție inadecvată în studioul dezbaterilor electorale Pro TV. Mai exact, drept răspuns la faptul că moderatoarea emisiunii nu i-a acordat întrebările în limba rusă, Alexandr Kalinin a lansat insulte și replici injurioase la adresa jurnalistei și candidaților invitați, aruncând cu o sticlă cu apă în panoul postului de televiziune. Microfonul concurentului electoral a fost deconectat de mai multe ori din cauza nerespectării condițiilor de desfășurare a dezbaterilor.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: