Spînu reamintește oamenilor să economisească energia: „A fost creată o pagină cu sfaturi mici, dar care aduc economii mari”
Full Article 50 second read

Spînu reamintește oamenilor să economisească energia: „A fost creată o pagină cu sfaturi mici, dar care aduc economii mari”

Autoritățile moldovenești au lansat pagina web controlezfactura.gov.md care conține sfaturi despre cum putem economisi energia electrică și energia termică. Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, precizează că site-ul face parte din campania Campania națională pentru consumul moderat de energie – „Pot controla factura”.

„Suntem conștienți cu toții că trecem printr-o perioadă în care este esențial să consumăm responsabil energia electrică și energia termică, mai ales în orele de vîrf între orele 07:00 – 10:00 și 18:00 – 23:00. În acest sens, a fost creată o pagină cu sfaturi mici, dar care aduc economii mari ”, a scris Spînu pe Facebook.

Acum o săptămână ministrul Spînu, a venit cu un apel către moldoveni. Oficialul a îndemnat cetățenii să economisească energia electrică. El a explicat că acest lucru ne va permite să avem energie electrică „fără a fi nevoiți să intervenim în activitățile zilnice”.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: