Spînu reamintește oamenilor să economisească energia: „A fost creată o pagină cu sfaturi mici, dar care aduc economii mari”
Full Article 50 second read

Spînu reamintește oamenilor să economisească energia: „A fost creată o pagină cu sfaturi mici, dar care aduc economii mari”

Autoritățile moldovenești au lansat pagina web controlezfactura.gov.md care conține sfaturi despre cum putem economisi energia electrică și energia termică. Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, precizează că site-ul face parte din campania Campania națională pentru consumul moderat de energie – „Pot controla factura”.

„Suntem conștienți cu toții că trecem printr-o perioadă în care este esențial să consumăm responsabil energia electrică și energia termică, mai ales în orele de vîrf între orele 07:00 – 10:00 și 18:00 – 23:00. În acest sens, a fost creată o pagină cu sfaturi mici, dar care aduc economii mari ”, a scris Spînu pe Facebook.

Acum o săptămână ministrul Spînu, a venit cu un apel către moldoveni. Oficialul a îndemnat cetățenii să economisească energia electrică. El a explicat că acest lucru ne va permite să avem energie electrică „fără a fi nevoiți să intervenim în activitățile zilnice”.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: