Starea copilului de 2 ani, care a căzut în golul unui ascensor din Ungheni. Ce spun medicii?
Full Article 2 minutes read

Starea copilului de 2 ani, care a căzut în golul unui ascensor din Ungheni. Ce spun medicii?

Copilul de 2 ani, care a căzut în golul unui ascensor din Ungheni, se află în secția de reanimare a Institutului Mamei și Copilului din Chișinău. Minorul a fost transferat la instituția medicală din capitală, în după amiaza zilei de 11 septembrie, în stare extrem de gravă. El a suferit mai multe traumatisme, inclusiv cranio-cerebral. Precizările au fost făcute pentru NewsMaker de purtătorul de cuvânt al Institutului Mamei și Copilului. 

Copilul de 2 ani a fost transferat la Institutul Mamei și Copilului din Chișinău în după amiaza zilei de 11 septembrie.

Purtătorul de cuvânt al Institutului Maxim Cazacu a declarat pentru NewsMaker că pacientul a fost transportat în stare extrem de gravă.

„Cu mai multe traumatisme: craniocerebral, leziuni ale oaselor bazinului, etc.”, a menționat reprezentantul Institutului.

Potrivit lui Maxim Cazacu, copilul este internat în secția de reanimare.

În dimineața zilei de 11 septembrie, un copil de 2 ani a căzut – de la etajul 6 – în tunelul unui ascensor. Incidentul a avut loc în orașul Ungheni. Băiatul a căzut după ce mama lui a amplasat căruciorul între ușile ascensorului și s-a întors pentru a aduce un pachet. Băiatul a fost transportat la spitalul raional și se afla în stare extrem de gravă. Se menționa că se întreprind eforturi pentru stabilizarea lui, ca ulterior să fie transportat pentru îngrijiri la Chișinău. Detalii AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: