Starea fetiței de 4 ani, care și-a pierdut familia în accidentul de la Bahmut, s-a îmbunătățit. Ce spun medicii
Full Article 1 minutes read

Starea fetiței de 4 ani, care și-a pierdut familia în accidentul de la Bahmut, s-a îmbunătățit. Ce spun medicii

Starea fetiței de patru ani, care a ajuns în stare gravă la Institutul Mamei și Copilului (IMC), în urma accidentului de la Bahmut, când o căruță a fost spulberată de o mașină, s-a îmbunătățit. Purtătorul de cuvânt al IMC, Maxim Cazacu, minora este deja conștientă, iar în următoarele zile va fi transferată din secția de reanimare, scrie Moldova 1.

Potrivit sursei citate, și bărbatul care a fost transportat la Spitalul Raional Călărași cu mai multe traume se află, de asemenea, într-o stare mai bună și urmează acum tratament la Spitalul Clinic de Traumatologie și Ortopedie.

Amintim că accidentul s-a produs vineri noaptea. În urma impactului, patru persoane au decedat, printre care un copil de doar trei luni, iar un bărbat și o fetiță de patru ani au ajuns în stare gravă la spital. La volanul mașinii care a lovit căruța se afla un procuror, care a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: