Sute de persoane au rămas la sol: FlyOne a anulat mai multe zboruri, planificate pentru luni
Full Article 2 minutes read

Sute de persoane au rămas la sol: FlyOne a anulat mai multe zboruri, planificate pentru luni

Compania Fly One continuă să anuleze zboruri. Pe 12 iunie, au fost anulate în total 5 zboruri spre capitala Republicii Moldova și 2 din Chișinău. 

În ajun, pe panoul online al Aeroportului se menționa că pentru 12 iunie au fost anulate următoarele 3 curse: zborul Bruxelles-Chișinău, planificat pentru ora 00:30; Londra-Chișinău, planificat la ora 01:00 și Verona-Chișinău, planificat pentru ora 01:50.

Astăzi, Fly One a anulat și alte curse, cum ar fi: Istanbul-Chișinău, planificată la ora 11:10 și Paris-Chișinău, planificată la ora 19:10.

Tot astăzi, potrivit panoului online, compania aeriană a anulat și zborul Chișinău-Istanbul, care trebuia să aibă loc începând cu ora 07:50; Chișinău-Paris, planificat pentru ora 12:00.

***

Pe 11 iunie, compania Fly One declara că este nevoită să anuleze unele curse planificate pentru aceeași zi din cauza unei aeronave, care „rămâne în continuare la sol”. Reprezentanții Fly One menționau că au invitat o companie europeană să le acorde suport în acest sens.

Și pe 10 iunie, compania a anulat zboruri – spre Parma și Nice. În rezultat, la Aeroportul Internațional Chișinău s-a produs un scandal. Călătorii, care și-au procurat bilete, s-au arătat indignați de situația creată.

În seara zilei de 11 iunie, Autoritatea Aeronautică Civilă a anunțat că a convocat, pentru 12 iunie, Comisia de certificare a operatorilor aerieni. În cadrul acesteia, potrivit instituției, va fi evaluată situația creată și se va investiga „motivele care au dus la anulările în lanț”.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: