Tauber: A doua zi după Paște, Maia Sandu și Dorin Recean pregătesc provocări în Transnistria, au comandat 3000 de sicrie. Reacția Guvernului
Full Article 2 minutes read

Tauber: A doua zi după Paște, Maia Sandu și Dorin Recean pregătesc provocări în Transnistria, au comandat 3000 de sicrie. Reacția Guvernului

Deputata Marina Tauber susține că președinta Maia Sandu și premierul Dorin Recean ar pregăti o provocare militară în Transnistria. Potrivit vicepreședintei Partidului „ȘOR”, la un șir de întreprinderi moldovenești au fost comandate 3000 de sicrie.

Parlamentara susține că provocarea va avea loc a doua zi de Paște.

„Conform datelor serviciilor speciale internaționale, primite din câteva surse, există informația exactă și verificată că autoritățile noastre, Maia Sandu și Dorin Recean, pregătesc o provocare militară pe frontiera cu Transnistria. Această provocare este planificată pentru data de 17 aprilie. Aceștia oameni, Maia Sandu, Dorin Recean și cei care au mers pe această propunere, sunt atât de cinici, încât data aleasă nu este întâmplătoare, ci intenționat – a doua zi după paște”, a declarat Marina Tauber.

Totodată, Marina Tauber spune că în România ar fi fost trimise 10 000 de uniforme ale poliției naționale și ale armatei moldovenești.

„Mai există și alte informații: săptămâna trecută, autoritățile noastre – Maia Sandu și Dorin Recean, în România au fost trimise 10 000 de uniforme ale poliției naționale și ale armatei moldovenești. Scopul este participarea contingentului internațional în acțiunile militare de pe teritoriul R. Moldova. Cea mai proastă dovadă a celor menționate – la un șir de întreprinderi moldovenești au fost comandate 3000 de sicrie”, a adăugat deputata.

Reprezentanții Guvernului susțin că afirmațiile lui Tauber sunt false și fac parte dintr-un discurs constant de promovare a fricii și dezbinării în societate.

„Doamna Tauber încearcă să se acopere în fața finanțatorilor eșecul total al protestelor plătite. Instituțiile statului lucrează la prevenirea acestor provocări și țin situația sub control”, a precizat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Daniel Vodă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: